„Последен спомен”
/Посветено на баба Лина 1940-2014/
Ангели пеят молитва
сълза изпрати душа
между земния път
и небесните райски порти.
Тъжни есенни облаци
ширят последния октомври
върху славянска мъка
умира частица от теб.
Ужасени познати лица
идват опечалени, тихи.
Всеки споделя носталгия
чувства безусловно истински!
© Владимир Божилов Всички права запазени