7.11.2005 г., 10:42 ч.

Последен танц 

  Поезия
758 0 1
Седя на бара със чаша текила в ръка,
ти танцуваш със друга,а аз съм сама.
Поглеждам те страстно и дълго с копнеж
отпивам от теб
алени устни,
глътка по глътка прониква страстта
и бавно се смесва
с кръвта.
Танцувам под ритъма на танца,
изгаряща очите салца.
Ръцете ти горят когато ме докосваш
очите ти невиждат
само две тела танцуващи като за последен път
с чувството че си принадлежат един на друг.

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??