14.09.2007 г., 18:58 ч.

ПОСЛЕДЕН ТАНЦ 

  Поезия
530 0 2
 

Тъжен саунд на цигулка

чувам, без да свири цигуларя.

Танц последен, нощ, светулка,

тихо лунна свещ догаря!

С аржентинското танго

в танц измамен ме понесе.

Ритъм, денс и сме в едно,

плюс любовна песен.

Прегръдка, шепот, зов.

Танц последен, нощ, звезди.

За любов не си готов!

Сърце разбито, дъжд вали!

Отново утро черно,

магийно слънце уж блести!

Да си с една не е модерно.

Кинжал-обида и душа кърви!

Танцувай и докосвай нежно!

Пали ме, с ча-ча да летим!

Ръце, очи, гледаш небрежно.

До края с теб не ще вървим!

© Гера Гера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??