16.06.2019 г., 21:18 ч.

Последният звънец 

  Поезия
751 0 0

Още една  учебна година измина,
през която събрахме знания полезни.
Научихме се, на много нови неща....
някои полезни други не съвсем,


ще кажем сбогом на нашите учители прекрасни,
и ще изкараме едно чудесно лято,
но щом избие септемврийският  звънец,
отново ще седнем на старите си чинове.


Готови за нови и страхотни знания!
Казаха много ученици сбогом 
и за тях отдавна би последният звънец ,
но за нас той не е последен. 


Ще имаме още шансове за удивителни  мигове,
с класа и нашите  учители .
Благодаря ви , за прекрасната година,

с която дарихте както мен ,така и много други ученици! 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??