ПОСЛЕДНО
на Петър ДИМКОВ
Вслушвам се
в сърцето си
и зная,
че когато няма път,
Светлите реки
от Ада
могат да ви извлекат...
Стихотворението е отличено с трета награда
от национален конкурс на името на народния лечител
Петър Димков (за 12о год. от рождението му)
© Радка Миндова Всички права запазени