ПОСРЕЩАНЕ
За добро ли, за зло ли – дойде.
Настани се без капчица свян.
Навсякъде, наоколо и в мен,
сякаш цял живот съм те чакал.
Е, сполай ти, и добре дошла,
нямаме право на избор и двамата.
Ти със мене, аз с теб ще се теша,
ти със моя кратък път, аз – със необята ти.
Ела, ела и залюби ме, Нова годино!
Аз тебе вече те обикнах.
Пък до края я ме няма, я ме има,
но ти ще бъдеш със сигурност!
© Ангел Веселинов Всички права запазени