7.08.2009 г., 12:50 ч.

Постизборно 

  Поезия » Гражданска
505 0 5

Върху некролози - плакати.

За кого по-напред да скърбим -

за нереализираните депутати,

или за тези, дето опитахме да оскверним?

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??