4.06.2006 г., 19:28 ч.

ПОСТОЙ ПРИ МЕН 

  Поезия
940 0 12
Постой при мен,
аз искам да те гледам.
В сянката на старата любов
при мен заспиваш,
но си далечна и
толкова сама.
Постой да те докосна.
С ръцете си,
ще ти извая тяло и душа.
Ще надника и в сърцето ти -
има ли все още топлинка.
Постой да те помилвам
с очите си...
В тях извира песенна роса,
ще те поръся против уроки,
преди да е изгрял деня.
Постой да те целуна.
Със устни мога да те съживя.
Та ние се обичахме...
С ръце,
със тяло
и с душа.

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??