31.05.2008 г., 22:22 ч.

посветено :) 

  Поезия
534 0 2

 

Не биваше да преминаваш прага на сърцето ми –

навън светът не те очаква с повече любов!!

Светът е празен и чужди са случайните жени.

Светът без мен не е по-хубав, светът без мен е просто нов.

 

И ако някой ден усетиш се преситен  - пак ела...

Макар че аз не зная да прощавам – и го знам!

Ще се преструваме, че всичко е една игра –

за да не бъда аз сама, за да не бъдеш сам...

© Евкалипт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??