19.11.2015 г., 17:54 ч.

Посветено 

  Поезия
484 1 1

                                      на сина ми, който на 14.11. имаше рожден ден


Ти си ми всичкото,

дето го имам.

Шепот на птички.

Топлинка зиме.

 

Обич ревнива.

Скрито имане.

Тайна красива.

Търсени длани.

 

Ти си ми Дяволът,

с който си споря.

И си ми Ангелът,

гледащ отгоре.

 

Вечното правило

и изключение.

Мое „преди било…”

 и вдъхновение.

 

Ти си Аз в друга плът,

с различна кожа.

Ала си имаш път,

който не може

 

да води (зная!)

накриво, в мрака.

На пътя в края

пак ще те чакам.

 

14.11.15.

 

 

 


© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??