19.04.2007 г., 17:33 ч.

Посветено на Петя Дубарова 

  Поезия
825 0 6



Възкресение

Ще помним ние твоите творби
за младоста и любовта, за лятото, морето.
Как в тихи нощи си творила ти
за морските вълни, звездичката в небето
и малките мечти, политали тъй леко.
Те тихичко са влезли в нашите души,
за да ни топлят, както слънцето в небето.

© Гергана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??