ПОТОП
Корабът потъва – бавно и недоказуемо,
корабът потъва – постепенно и непредсказуемо,
а капитаните не са на вахта,
не се тревожат за земната ни яхта…
Природата гине – бедстват страните,
а те си поделят благата и парите;
продават на плажа виагра, дрогерия,
а народите тънат в страшна мизерия…
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени
хубаво е, че някой го пише и казва
на глас, Лиляна...най-сърдечно..
честит празник..