31.03.2021 г., 7:27 ч.

Потъмнено и непотъмнено „а“ 

  Поезия
216 0 0

щастието

с краткостта си

натъжава

 

но бидейки

щастие

душеспасява

 

щастието

натъжава

с краткостта си

 

но е щастие

все пак 

и обич ръси

 

щастието

с краткостта си

натъжава

 

но нали е 

щастие

душесближава

 

щастието

натъжава

с краткостта си

 

но за дружка

любовта

избра си

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??