1.02.2018 г., 15:31 ч.

Повей, ветре 

  Поезия
869 0 0

Повей ветре
звездите повей
и Луната скрита открий
да заблестят ветре
да заискрят
нощта в сияние
да осветят
Повей ветре
новият ден довей
Слънцето пробуди
в него отново
всеки да се прероди
Повей ветре 
сътвори време Божествено
за души 
и сърца изгубени,
свободни с теб да полетят
Повей ветре 
и с щастието
песен запей,
за път към оазис
в Райски земи...

и за любов

с която да се слеем с Вечността...

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??