3.09.2007 г., 12:53 ч.

Познах те... 

  Поезия
671 0 1

Познах те...

Познах те... ти си този, който грабеше с шепи кръв от раните ми.

Познах те... едничкият дявол в живота ми, показал ми пътя към Рая.

Познах те... ангелът, облечен в черно, с черни очи, пропити с мойта тъга.

Познах те... насилникът над моите чувства, касапинът с най-нежните ръце.

Познах те... мъчителят на моите устни, забраняващ тяхното сливане.
 
Познах те... кошмарът на реалността ми и блянът в сънищата ми.

Познах те... изначало на моята същност и завършек на моето безпомощно дихание.

Познах те... и въпреки това те пожелах!






© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла, Нели!
    Многдобро начало!
    Браво и поздрав за теб!
Предложения
: ??:??