8.08.2007 г., 22:57 ч.

Позволи ми!!! 

  Поезия
738 0 3
Позволи ми да докосна ръцете ти,
да вплета пръсти в твоите сега,
позволи да почувствам топлината им,
да ме изгаря като въглен тя.

Позволи ми да докосна лицето ти,
да слея устните си с твойте на мига,
позволи да целуна очите ти,
имам нужда аз от това.

Позволи да докосна сърцето ти,
да оставя спомен в него за мен,
да докосна с нежност душата ти,
да остана в нейния плен.

И последно те моля, любими,
люби ме ти лудо в нощта,
дори и да е за последно,
бъди с мен до сутринта.

И когато до мен се събудиш,
ще усетиш тръпката от любовта,
Бог създал ни е да се обичаме
и да слеем нашите сърца!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??