1.11.2008 г., 17:41 ч.

Позволи ми да опитам 

  Поезия
674 0 4
Позволи ми да опитам,
да вкуся със наслада
от мимолетната ни връзка,
безспорно - буйна, безпощадно млада.


Позволи да те целуна,
да си спомня нежността,
от която още тръпна,
и си припомням младостта.


Позволи да те забравя
да изживея любовта си с друг
и мойте чувства накърнени
да подаря на някой друг.








© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??