12.02.2006 г., 14:18 ч.

Позволи за сбогом 

  Поезия
1213 0 8
Не оставай живота да те притисне,
при всяко падане ставай и започвай отначало.
Бъди щастлив и не забравяй старите приятели.
Знай, че единсвеното нещо,
което не се руши под ударите на съдбата-
това е спомена.
Позволи ми сега
без капка измама да ти кажа,
че чаках,тъгувах,копнях!
Нищо не казвай ,аз не съм при теб,
но твоя глас дълго в мен ще звъни.
За последен път ти казвам
скъпата дума "Обичам те".
Не ми казвай нищо ,мълчи!
Аз те обичам,а сега се прощавам.
Сбогом -завинаги всичко прости!
Не искам да помниш,всичко минава.
Аз те обичам! О, забрави!!!!

© Борислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??