27.11.2016 г., 16:10 ч.  

"Продължение"... 

  Поезия » Гражданска
243 0 0

8/И щангите се промениха.

Коджабашев взе властта

И тия гдето ме раниха,

отидоха във Пропастта

Меранзов вече не предеше,

нейде другаде се вреше

А Абаджита Иван,

на сред пътя си беше спрян....

И старши стана Аспарухов.

И той поиска да е с мен,

така, че пак бях назначен

да тръгпеме  от”трета глуха”

и  да се върнем на върха

 учудвайки така  света.

 

9/Така се включих във отбора,

с надежда да вървим напред,

 и трудейки се без умора

нещата ни да са наред.

За моя радост и утеха,

на новия пост ме приеха,

та аз на всички бях познат,

не само тук - и в този свят.

Познавах всички от години...

Запретнах аз ръкави пак

И тъй се включих със мерак.

Това са главните  причини

За  трудностите бях готов,

и пак се втуртах  със любов!

  продължение

 

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??