1.05.2007 г., 10:51 ч.

Пратеник на любовта 

  Поезия
598 0 3
                      Не заспивай тази вечер
                      при теб ще дойде любовта -
                      на прозореца ти гълъбче ще кацне, 
                      отвори му, чуй му песента.

                      Летяло е към тебе дълго време
                      не го оставяй във студа навън -
                      не виждаш ли - треперещо, умира,
                      отпуска уморените крила.

                      Вземи го в силните си длани
                      и с малко нежен поглед го дари,
                      с въздишка топла от смъртта върни го -
                      то с моята любов към теб лети.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??