26.02.2010 г., 17:51 ч.

Правописни въпроси 

  Поезия
431 0 0

    "Правописни въпроси"

/

\

Колко път(и), попитах.

Правописна грешка.

Пише се път(ища).

\

/

Усмихни се, каза ми някой.

Не защо, а как, попитах аз?

Просто, никой не ме е учил.

/

\

Как си?

Не питай как, сега е важно къде...

Туп-туп, сърцето отбеляза точка

\

/

Линия. Драскотина. Следа.

Правилно ли пишем въпроса,

който задава нашата душа?

/

\ ...

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??