12.06.2006 г., 22:04 ч.

Празна душа 

  Поезия
881 0 6
Сега се чувствам сама.
Защо поне не се обади..
Стоя сама и си мисля...
Държиш ли още на мен?
Искаш ли изобщо да си с мен?
Чувствам се ужасно,
но въпреки това ще ти простя.
Тук не става въпрос за любов,
а просто до едно голямо приятелство,
което в последствие прерастна в нещо по-дълбоко.
Но вътрешно аз знам,
че ти ще се върнеш!
От 2 часа гледам телефона,
а той не звъни..
Колко жалко,
нали?
Бих могла да изляза,
но чакам теб,
защото искам да бъда с теб!

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??