24.05.2008 г., 23:44 ч.

Празник е! 

  Поезия » Гражданска
618 0 6



(24-ти май)



Костюми,
вратовръзки
и медали –
но леко дъхащи
на нафталин...
И знаменца,
трицвета ни
събрали –
в любов на щерка,
в дързостта на син.
Дори да чуя
„бъдеще безславно” –
такова мнение
не се брои.
Защото,
ако нещо е останало –
излиза,
че и нещо
предстои.
 
 

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??