8.08.2013 г., 22:50 ч.

Празноглава 

  Поезия » Хумористична
852 0 2



    Празноглава
       
           
На поп-фолк почитателките


Празноглава хубавице,
вдъхнови ме, вдъхнови:
с черни очи, бяло лице,
но без капка ум, уви!

От главата до петите -
всичко в теб е двойна доза:
и краката, и гърдите...
Ех... Да имаше и мозък!

Сляпа си за красотата,
за мелодия си глуха,
както сляп е за жената
и за смелостта евнуха.

Празноглава хубавице,
все повърхностна бъди;
пази русата главица
от мисловните беди...

© Георги Чотров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??