20.11.2017 г., 1:33 ч.

Празнувай 

  Поезия
334 0 1

Отново е ноември и отново
на твоят ден ще бъдете сами.
Вярно, не остава още много
и ще отворя родните врати.

 

Пореден стих, подарък ще ти бъде
за предстоящия ти ден рожден.
Времето дели ни и ни съди,
Съдбата пък, изпрати те при мен.

 

Нанизват се години в огърлица
по пътя на съвместния живот.
Маската на младостта се свлича,
но още търсим за успеха брод.

 

Синът ни, стана мъж и половина 
то - времето, като река шурти.
Поздрави ви пращам от чужбина.
Усмихната на празника бъди.

 

Ще има и красива изненада.
На път, подаръчето вече е.
Бъди щастлива, истинска и здрава.
Празнувай както се полага - със сърце.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??