13.09.2020 г., 13:57 ч.

Прецакан 

  Поезия » Авторска песен
499 0 3

Хората говорят, че имало любов
Там, някъде стои и ме чака
Казват, че щастие има за всеки
Пожелай си и не ще те прецака

И ето ме - наивен глупак
Поисках си щастие, любов
Но не виждам, не ги усещам
Дали съм безчувствен, дали съм готов

Едва ли някога ще има
От тази порция за мен
Отвън наднича люта зима
А аз - отново ощетен

Щастието е приказка вълшебна
А любовта - изчерпан, стар роман
Болка и тъга зад всеки ъгъл дебнaт
Живота всъщност е жесток - пейзаж осран
...осран, прецакан, пре*бан

© Златин Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не мога да не те послушам :D
  • Дарина, благодаря за съвета хахах... все пак, не бива чак толкова насериозно да се приемаш
  • Грешката е в теб Любов не се иска, Любов се дава. Не като просяк с паничката да чакаш някой да ти пусне любов и щастие, и то твоите. Ох, развесели ме
Предложения
: ??:??