12.03.2024 г., 17:08 ч.

Пречистена 

  Поезия
76 0 0

Ако утре пак изгрее слънце,

ще засенчи ли онези спомени.

Със, които дишам чак до мръкване,

пуснали в мене корени.

 

Ако утре се събудя, без да знам

и без да помня нищо

ще открия ли отново храм

за душата си пречистена.

 

Ако в утро ново, бликне светлина,

разпръснала в сърцето ми лъчи

ще полетя аз, без крила

и нежността лицето ми ще озари.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??