8.10.2007 г., 14:28 ч.

Пред линията 

  Поезия
646 0 3

Блед силует седи сам, в нощта, през деня.
Седи и мисли какво иска сърцето му,
дали да продължи напред или да прекрачи
линията, пред която размишлява.

Дилемата е в теб, трябва да решиш.
Няма място за средно положение,
няма такова трайно статукво.
Ако се обърнеш и тръгнеш назад, оставяш
страха в теб да победи чувствата ти,
изправи се уверено пред него, накарай го
той да се страхува.

Ако престъпиш линията и поемеш към непознато,
няма да сгрешиш, защото аз съм с теб и съм
наясно с желанията си, аз съм непознатото.
Трябва да повярваш в себе си, но най-вече
в мен, защото аз живея в теб!!!


© Снежана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??