30.12.2006 г., 11:34 ч.

ПРЕД НОВАТА ГОДИНА 

  Поезия
1037 0 12

Пред Нова година

 

В захлас ръката ти ще хвана,

и все нагоре нека да вървим!

И през Новата година да сме двама -

любовта в сърцата нека съхраним.

Обичам те, не ще те пусна,

с обичта си най-напред ще полетим.

Ще се спираме - да си починем,

ще се целунем и ще продължим.

 

И пред дверите на Новото начало,

ще се закълна, макар да е ненужно,

че Винаги ще те обичам!

 

 

 

Весело посрещане на Нова година с пожелания за много здраве, любов, успехи и не спирайте да творите! От вас се уча J

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??