22.08.2007 г., 19:52 ч.

ПРЕД СТАЧКА 

  Поезия
426 0 4

ПРЕД СТАЧКА
(на тези, които забравиха от къде са тръгнали...!!!)

СВЕТЪТ РЕАЛЕН Е ТОЛКОВА ЖЕСТОК,
ОПУСТОШЕН Е МИР, ДУШЕВЕН ПОТОК...
ОБИЧ И УВАЖЕНИЕ ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА,
ВИСОКОМЕРНА ГЛАВА , ГАВРИ СЕ И УНИЖАВА...

КАКВО СА ВЛАСТ И МНОГО, МНОГО ПАРИ...?!?
БЕЗ КОРЕКТНОСТ, ОТНОШЕНИЯ ДОБРИ...?!
"КОЛАТА" НИ ВЗАИМНА ОТДАВНА, ЗНАЙ, СЕ РУШИ,
БЕЗ КОЛЕЛЕТА, С КОРМИЛО ЩЕ ОСТАНЕШ ТИ...!?!

С УВАЖЕНИЕ НАМ ЩОМ СЕ ДАВА,
ТОГАВА И ТРУДЪТ СЕ УТРОЯВА...
ЩЕ  БЕРЕТЕ  ВЕЧЕ  ТРУДА  НА  ВАШИТЕ  ДЕЛА,
С НАС, БОГ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ! - ПОМНЕТЕ И  ТОВА!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??