28.01.2011 г., 22:19 ч.

Преди 

  Поезия
442 0 2

 "Вярвам, защото е абсурдно,

                                                             ако беше достоверно, щях да знам."

                                                                                                         Тома Аквински

 преди срещите

 очертанията

 и предстaвите

 преди да те обичам

 вярвах в теб

 за това не те разнищвам

 не човъркам в рани с лед

 нито ги осъждам

 нито имам право да те лъжа

 че мога че не мога

 преди да те обичам

 уважавах всяка грешка

 предписана от страх

 Преди.

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??