11.09.2007 г., 18:16 ч.

Преди... 

  Поезия
525 0 0

Преди бих се обърнала,
бих се върнала,
бих простила,
бих обичала за отмъщение,
но вече късно е, но вече не...

Преди бих целунала,
бих прегърнала,
бих загърбила тъгата,
бих забравила вината,
но раната ставаше по голяма...

Преди бих танцувала,
бих се смяла на пук на самотата,
бих се усмихнала,
но болката, но тя...
Ти уби любовта!

© Ралица Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??