9.07.2014 г., 22:56 ч.

Предиобедно 

  Поезия » Бели стихове
694 1 0

варна
пробуденият предиобед
се отпуска
из прегръдката
на онзи морски полъх
щъкащи хора
централни кафенета
слънчеви очила
капели
прикриващи
клюките
излегнали се
комфортно на диванчетата
до приятелката ми
с лимонада в ръка
моменти на усмивки
и полущастие
притискащо те
в ъгъла
доближавайки се
до
пейката с влюбените
пооглеждайки се тайничко
дали някоя друга половина
не се скита в търсене на
теб
и на дланта ти

 

стана малко задушно
поне дланта ми притежава
освежаваща цитрусова
лимонада
отпивам

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??