5.08.2018 г., 23:12 ч.

Прекрасна 

  Поезия
456 2 0

Прекрасна си, прекрасна си и знай,
на теб тъгата хич не ти отива
родена си да бъдеш земен рай,
родена си с усмивка най-красива.

 

Не позволявай грижите да помрачават твоето лице,
нима не знаеш колко кратък е живота?
Родена си с добро сърце,
не позволявай рутината да надене ти хомота.

 

Силна си, не може нищичко да те сломи,
в теб се крие истинска стихия
не ще успее никой да те разруши
защото сътворена си сякаш от магия.

 

Велика си, та ти си тази,
която може да даде живот
и децата си от всичко може да опази,
с жертви, кръв и пот.

 

Красива си, красива си и знай,
че с дар голям си ти благословена,
не спирай да повтаряш до самия край,
прекрасна съм, защото съм жена!

© Цветомира Стилиянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??