10.09.2006 г., 19:48 ч.

Прекъсвам Това Приятелство 

  Поезия
687 0 3
Прекъсвам Това Приятелство

Толкова държах на теб,
Че дори когато не ме понасяше бях тук.
Толкова усилия хвърлих на вятъра,
А ти успя веднага да ме замениш с друг.
Винаги съм те подкрепял.
Как ли ти не намери сили да ме подкрепиш?
За всичко можех да ти вярвам,
Защо ти не положи усилие да ми се довериш?

Толкова много време,
Стоях до теб и се жертвах заради теб.
След като всичко свърши,
Не знам дали ще мога да продължа напред.
Ти от мен се отказа,
Знам, че ще съжалиш за всичко все някой ден.
Ако сега ме мразиш,
Знай, че никога няма да имаш приятел като мен.

Не ми пука вече,
За проваленото ни приятелство и знай -
Ако не можеш да ми вярваш,
Защо чак сега реши да сложиш край ?
Аз винаги съм ти бил приятел,
Винаги за теб на всичко съм бил готов.
Ти за най-малкото нещо
Се отказа от нашата приятелска любов.

Днес аз забравям всичко,
Забрявам всичко, какво е било.
Днес избирам да прекъсна това приятелство.
Днес аз реших да обърна
Всички свои спомени в гроб,
Вместо да загубя себе си, бидейки твой роб.

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съжалявам, че са те предали по такъв начин. Но ти не си Съдба, за да определяш кой с кого... Значи, че не си попаднал на подходящия човек, който да те оцени?
  • оправи го, имам проблеми с браузера !!!
  • "Стоях до теб и ти се жертвах заради теб."
    Христо, това не е добре.
    Може би:
    "Стоях до теб и се жертвах заради теб."
Предложения
: ??:??