4.08.2013 г., 19:36 ч.

Прескок 

  Поезия
1339 0 4

(не прескочи кобила, но прескочи коза - по козята пътека :)

 

Не се напиваш от виното червено,
не се насищат от Любов очите...
Това, което чувстваш споделено,
това ще е до свършека на дните.

 

Не се прибирам в своята квартира,

светулките лепя си по челото.

А щурчовата песен не се спира

през лятото, през юли, през живота... 

 

"Най обичам Юни, Юли, Август

и морето с парещия пясък.

Като дойде - Юни, Юли, Август

и усещам, всичко е любов!"

 

ЧРД...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??