10.01.2013 г., 12:38 ч.  

Престъпно безхаберие 

  Поезия » Гражданска
1338 0 0

Ако си на власт, за народа грижи полагай!

На всеки съгражданин в беда ти помагай!

А ти, Бойко, защо нашите моряци заряза?

Помощ на несправедливо обвинените отказа!

А ти за това си знаел, бил си осведомен!

Добре, че екипажът все пак беше освободен!

Затова от такива като теб много ме е срам!

Поради твоето безхаберие вот няма да ти дам!

 

https://www.desant.net/show-news/25943

 

За този скандален случай научих от повторение на предаване на телевизия "Скат".

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??