14.02.2019 г., 8:37 ч.

Преяждане 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
575 0 1

Докато
ти се храниш
с мен
и докато
аз се храня
с теб,
винаги
ще оставаме
гладни
за себе си.

© Suzana Yordanova Всички права запазени

За нездравословните отношения..

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??