29.04.2008 г., 19:17 ч.

През очите на любовта 

  Поезия » Любовна
1004 0 9

Мисля точно за теб... денонощно...

Искам точно от теб... много неща...

Искам... да копнееш да ме видиш

като слепец морската синева.

Исккам... да копнееш да ме чуеш,

както глухият желае песента.

Искам ясно, силно... да почустваш,

някой те обича на света.

Искам точно, вярно... да усетиш,

аз съм това... Тук и сега

изпълни моите желания...

Виж ме през очите на любовта!

© Дарина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??