Поглеждам през очите ти празни,
търсейки отново живот,
изгубен в свят от надежди,
разкъсван от ежедневния хомот.
Търсиш варианти различни,
надежда, малко светлина,
докосвам чувствата ти лични,
обгръщам ги с любов и топлина.
Погледни ме... аз съм тук,
не съм сянка, нито мираж.
Докосни ме... ще чуеш звук,
от моето сърце твой покорен паж.
Ангел с невинна душа ми дари,
той е смисълът ни занапред...
Ще се борим неговите мечти да изгради,
щастливо бъдеще до край и след...
© Елeна Всички права запазени