20.06.2013 г., 15:06 ч.

Президентът 

  Поезия » Гражданска
344 0 0

Президентът, казват, бил е отговорен.

Казват, тъй говорят, бил е.

Бил е, ама друг път.

Този президент е договорен.

Договорен и обича само да говори.

Щял вратите да отвори

за експерти, за оферти.

Ще отвори двери

за комбини и за далавери,

искания ще измести,

за да вкара свои и да ги намести,

гражданите да прилъже

и да подреди измамите набърже.

Който иска нека му се върже!

 

гр. София 20-25.02.2013 г.

© Димитър Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??