ПРИ БАБА
Къде отиваш, рожбице засмяна?
- Отивам днес при милата ми баба.
В сърцето си ù нося топлинка,
да сгрея с обич нейната душа.
Да бъде весела, да бъде здрава,
със хобито си да се забавлява.
Стихчета и песни все тъй да реди,
после на децата да ги подари.
Ще я зарадвам колко съм голяма
и мога вече да съм ù отмяна.
А щом до нея тихичко се гушна,
тя ще усети, че съм и послушна.
На милите баби в "Откровения" и техните обични внучета, с усмивка!
Авторът
© Лилия Велчева Всички права запазени