21.11.2009 г., 13:00 ч.

Причини 

  Поезия
640 0 4

И нищичко не ще се случи,

когато с поглед кажа „остани”.

 

Щом неми устни в самота

познаят пепелища от мечти.

 

И нищичко не ще се случи,

когато ме издишаш ти...

 

Щом сляпа обич блесне

в кухи като на светци очи.

 

Животът някак ме научи

на хилядите си причини...

 

© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??