19.10.2007 г., 0:03 ч.

Приласкай деня и нощта! 

  Поезия
685 0 24
Приласкай нощта,
с думи нежни разтопи душата й...
Покори мрака, с докосване кратко,
в което да прелива страстта, нека бие лудо сърцето му...

Звездите наречи със имена,
всяка омагьосай с любовта, стаена в теб...
На Луната дай обет за вярност,
но никога не изневерявай на себе си в света...

Деня посрещни с целувки,
залей  светлината с усмивка...
Бъди искрен и те всички ще ни помагат
да браним любовта си от враговете...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??