20.05.2006 г., 21:10 ч.

ПРИНЦЕСА 

  Поезия
1142 0 1

Само ти...
си обляна от тъмнина,
твоята най-добра приятелка се нарича Самота!
Ти си лоша,зла...
Но защо?
Принцесо... при мен ела!
Защо се държиш така с останалите?
Защо ги обиждаш?
Нямаш жал към изстрадалите.
Русата си дълга коса,
русите дълги къдрици
сресваш на една страна,
излизаш горда, надменна,
смяташ се за най-красивата на света.
Ти мислиш че си принцеса на деня!
Красива и забавна!
Но всъщтност си  принцеса на нощта!
Загадъчна неповторима!
Едниствената на света!
За теб самотата и страха са найстина много приятели!
Огледай се, та те са предатели!
В моите очи, Принцесо, ти се влачиш и се унижаваш!
Приятелко, недей да продължаваш!
Ти си лоша, зла...
Но защо?
Принцесо... при мен ела!
Опитах се да ти помогна... исках само щастие пак от теб да блика!
Исках да си весела,щастлива!
Но ``НЕ!`` и `` Махай се!`` ти извика!
Опитах се да ти вдъхна надежда,
за да си отново щастлива,
но нищо не стана изглежда!
Ти си лоша, зла...
Но защо?
Принцесо... при мен ела!

Уви,обречена си да си принцеса на нощта!
Обляна в тъмнина!
Без никой, сам-сама!
На черен еднорог минаваш през тъмнината!
Следвана от самотата!
Ти си лоша, зла...
Но защо?
Принцесо... при мен ела!

© Злобка Злобкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??