12.12.2017 г., 8:23 ч.

Припознаване 

  Поезия
261 3 1


Превързана 
с тяхната 
привързаност, 
Тя през  вечността 
вървеше сляпа. 
Някой шепне наоколо:
- Скъсай бинтовете
и бентовете, 
за да видиш 
истинското си лице!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??