ПРИЯТЕЛ
Нека веят зимни хали,
Нека сняг вали
Цяла арктика да доиде
С мечките дори!
Нека студ скове эемята
Слънце да не грее
Пак сърцето ми ще бие
Радостно ще пее.
Що до мене е приятел
В радост,трудни дни
Топло ми е на душата
Огън там гори!!!
© Евгения Вакарелска Всички права запазени