8.11.2006 г., 19:49 ч.

Приятел 

  Поезия
563 0 2

                             ПРИЯТЕЛ   

                                         

                Колко струва приятелството днес?

               Нима изчезнало е вчера?

               За него, знам, не се налага тест -

               То не е измислица – химера.

                 

               Приятел не се става за изгода,

               Нито за това,че нямаш избор.

               С него сте една порода,

               Мислите Ви - от еднакъв извор.

                

               На приятел може да се довериш

               Той дружбата не би предал,

               Защото много те обича  

               Дори живота си за теб би дал!

 

© Евгения Вакарелска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко си права!!! ако нямаш такъв ти го пожелавам от сърце, ако го имаш съхрани го!!! Креми знае колко са ценни те, както и аз го знам
  • Прекрасен извод и поглед над живота.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??