30.05.2008 г., 22:14 ч.

Приятели 

  Поезия
688 0 0

В живота си човек среща хора, които го променят към по-добро и заради които би дал всичко от себе си. Хора, които винаги ще пази в сърцето си, независимо къде са.

                                       Приятели

Знам, че трябваше да си отидеш, но толкова боли 

сега, когато ти си някъде далече, а моите сълзи тихо

падат във нощта. За първи път открих приятел,

за когото съм готова да умра, за първи път усещах,

че имам протегната към мен ръка.

Знам, ще се върнеш, ала до тогава ще боли. Липсата

на истински приятел нещо в мен руши. Спомените

радост и тъга навяват, напомнят за отминалите дни,

в които бяхме заедно и радостта не спираше да ни следи.

Колко случки, колко дни, колко усмивки, колко мечти...

колко хубави неща оставиха в сърцето ми следи.

Денят, в който тръгна, видя, че сълзите по лицето ми

не спряха. Помоли да не плача, съжалявам, но сега

го правя. В теб открих човек, на който мога да разчитам,

открих човек с отворено за другите сърце, открих доверие

и радост, открих истински приятел в твоето лице.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??