20.05.2009 г., 17:53 ч.

Приятелки незаменими 

  Поезия
887 0 1

Приятелки си имам аз незаменими,
четири сме ний на брой,

споделяме мечтите си красиви,

както и развитията в застой.

 

Когато ни се плаче,

дори и през нощта да е,

знаем, че утеха винаги ще имаме

и рамо, на което мъката да спре.

 

Щом съм с вас, аз не зная що е болка,

аз не зная що е самота.
Веселието вечно ни съпътства,

а любовта владее нашите сърца.

 

Не знам какво бих правила без вас,

без вас, които донесохте смисъла в живота ми.

ОБИЧАМ ВИ БЕЗКРАЙНО ще ви кажа

и нека си остане завинаги така!

 

 

                                                                              Посветено на Янито, Весито и Линчето

© Дамяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??